Šaukiamas eilinis visuotinis suvažiavimas 2023 m. vasario 11 d.

Visuotinis suvažiavimas vyks vasario 11 d. (šeštadienį) Kaune, Laisvės al. 13, Kauno technologijos universiteto III rūmuose, tad kviečiame susipažinti visuotinio suvažiavimo darbotvarkės projektu ir kita aktualia informacija.

Kandidatai

Kandidatai į pirmininko(-ės) poziciją

Kandidatai į valdybą

Kandidatai į etikos komisiją

Kadangi kandidatai į etikos komisiją neprivalo atsiųsti dokumentų ir paskelbti kandidatūros prieš visuotinį suvažiavimą, jokių pranešimų nebuvo gauta. Vis dėlto, asmenys, norintys kandidatuoti į etikos komisiją, gali savo kandidatūrą iškelti visuotinio suvažiavimo metu.

Kandidatai į revizijos komisiją

Kadangi kandidatai į revizijos komisiją neprivalo atsiųsti dokumentų ir paskelbti kandidatūros prieš visuotinį suvažiavimą, jokių pranešimų nebuvo gauta. Vis dėlto, asmenys, norintys kandidatuoti į revizijos komisiją, gali savo kandidatūrą iškelti visuotinio suvažiavimo metu.

Dokumentai

Susipažinkite su visais nagrinėjamais visuotinio suvažiavimo dokumentais:

Pasiruošimas visuotiniam suvažiavimui

Nepamirškite atsivežti reikiamų dokumentų (tėvų/globėjų sutikimo, balsavimo teisės perleidimo sutarties) ir susipažinti su visa technine visuotinio suvažiavimo informacija. Jeigu turite klausimų ar nespėjote užsiregistruoti, galite rašyti el. paštu renginiai@zingsnis.lt

Iki susitikimo!